Sunday, 2 January 2011

SELAMAT PAGI DANY :)

selamat pagi dany.
hari ni walaupun ade class pukul 10, aku bangun cepat jugak.
sempat sembahyang subuh. kalau x, ish, da x sempat.
tibe2 rase happy. tah lah kenape. mungkin hormon happy yg datang menjenguk di pagi hari.
yess. dany never done this. tapi ini yang nak dilakukan.
heyy, sesekali letak pic baru bgun, x kan jadi controversi kan?
haha :)

heyy, nanti saye mandilah :P


semalam sangat gratis tatkala ada berita tentang kawanku yang menerima satu berita.
hah? maksudnye berita yang kurang pantas untuk dijadikan halwa telinga.
yess, niat die memang baik nak membantu, tapi aku takut nanti disalah tafsir oleh pihak yang hendak dinasihati.

kadang-kadang kite jadi manusia nie, banyak sangat nak kene fikir kan?
kadang-kadang kite terpakse menegur untuk kebaikan bersama,
tapi dalam masa yang sama kene gak jaga hati orang lain.

pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffft
then what should we do? takkan nak ignore je things yang "we must do" is it?
kepada pihak yang berkenaan, aku harap sangat die dapat terima baik meseg yang cuba disampaikan.
we are not going to spread shit or nak splitting on others aib. just want to share.
you have to be an open minded person in this case.
YOU SHOULD!

for my dear friend, be strong okay. i might do not know what you are currently feel, but i can see you are not okay and trust me, i'll always there besides you syg. what past is past. just forgive and forget. clean up your heart mcm Dato' Fadzilah Kamsah (correct me if im wrong) ckp smlm.
take care :)

- say no to cigarette, say no to alcohol, say no to drugs, say no to free sex .
  lalala~ 
  :)