Wednesday, 5 January 2011

JANUARI oh januari ku :)

 HYE HYE!

saye dany. saye dah 20 tahun. Aduhai asmara...! ape nak buat nie.
okay. tgk gamba atas nie. nampak happy kan? haha. kerana apa,  malam ni saye dikejutkan dgn lakonan pentas drama oleh roomate. beliau yang sememangnya jarang marah2 tadi mengamuk. aikk, minah ni dah kenape ye?
saye sgt2 lah berasa tidak senang hati. sumpah! menjadi apabila beliau menghentakkan beg beliau dan memarahi rumate saye yg sorg lagi tuh. mcm nak nanges pulak tengok rum8 bergado2 nie. maka, sebagai KAKAK yang sulung, bangunlah saye bertanya kepada manusia bernama nayno itu. 
nayno, kenape?
nayno pun ckp ape tah. sumting like "x boleh harap. dari semalam aku suruh kasi kan?!"
okay time tuh bagai direntap oleh pancing juara joran jantung ku ini, terus terkuncilah mulut yang senget ini.
tp tiba-tiba sahaja, masuk rum8 ketiga meredakan keadaan (mas).
then die letak sumting dekat sebelah ku.
puuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! 
happy bufday to youu..
happy bufday to youu...
happy bufday to you dany,
happy bufday to you..
   
bayangkan sajalah, dah nak masuk hari lain pun masih ada surprise lah kununye. saye amat menghargai nya kawan2. sayang awak semua <3

 die ni lah nayno  yg sanggup buat saye terkezut :)


5 Januari;11.30.
LINA, IJA, ATHERA, AM dan SHARK telah berduyun-duyun datang kepada saya. saya amat menghargai kalian semua. ketahuilah oleh anda bahawa saya amat menyayangi kalian semua.
cop2. kelakar bole x mase nak kluarkan kad hari jadi itu? hihihi. lepastu kami pun memulakan pillow talk (pillow x pillow sgt lah) beramai2. x lama lepastuh, majlis bersurai. dah malam kan. nanti am takut nak blk sorg2. so, kene cepat sikit ye .hee :)
tibe2 risau pulak, x taw lah nt habis matrik nie dapat lagi buat macam yang kite selalu buat sebelum2 ni kan? kita sume jangan sampai lost contact okay?
muah <3



okay ape kat bawah nie?

 
 TADAAAAA.. ye ini kad2 yg dapat dilekatkan dkt polistrene hujung katil saye. maaf lah gelap sebab sume org dah tido. saye pki webby je nie.

ribuan trima kasih dan love love love untuk ATHERA, LINA, SHARK, IJA dan AM. I LOVE YOU ALL SO MUCH MUCH ;)

yang lain pulak dari budak2 aras, dan rumate saye yg disayangi, MAS, NAYNO dan BELLA.


PENUTUP 
( korg bole nmpk bantuan cahaya keimanan dari hp sndiri )

TUHANKU, 
lindungilah dany. berikanlah yang terbaik untuk dany. murahkan rezeki dany, panjang kan umur dany. berkati hidup dany. lindungi ayah dan ibu, sebab dany sgt syg dkt dyorg. pelihara keluarga dany. akak, una aira n baby pun. bagi lah keputusan yang cemerlang untuk setiap peperiksaan yang bakal dany lalui, berkati dany, berkati kawan2 dany, guru2 dany, semua orang. jangan timbulkan rasa benci dlm diri dany.  peliharalah hati dany dari hasad dengki. amin amin ya Rabbal alamin.
:)