Sunday, 19 December 2010

aku x faham.

okay. kali ni aku betul2 x faham dengan ape yg berlaku skeliling aku. mcm2 cerite kan? pasal family, relationship yg dah jadi relationshit. tapi kenape dyorg still nak teruskan jugak hidup yang mcm tuh. kenape dyorg x brubah je? kalau rase first method tuh x mncapai objective dan matlamat hidup, tinggalkan je lah.. mungkin boleh cube dgn plan B pulak, in other words is new life, new hopes but the objective remain the same. i know it sounds quiet hard for them, but they have to try. not only them, but me. but the things is, your situations are differ apart from mine. so, mcm mane nak ckp ni, aku pun x taw. okay, kite sume mmg kene kuat sikit lah utk mngadap bende2 mcm nih. tp all this thing is actually teach us on how to be the perfect human nature. so pls be strong and igt, Allah tu ade kat mane2 pun. yg penting kene igt dye okay?


-perkare di atas adelah peringatan utk kau sekali dany.
dany: baiklah. terima kasih :)



Love Pictures, Images and Photos